top of page

Algemene Garantie Voorwaarden
 
Voor alle MinderMoe programma's geldt een 100% blij garantie. Wanneer je tijdens het programma niet 100% blij bent met jouw Persoonlijke MinderMoe Programma kun je zonder vragen gewoon je geld terug krijgen.
Voor het MinderMoe in 30 dagen programma kun je op elk moment van het programma je geld terug vragen binnen 45 dagen na aankoop van het programma.
 
De enige voorwaarde om aanspraak te maken op de garantie is dat je het werkboek en bijbehorende werkmaterialen aan ons terug stuurt.
Je kunt alleen het geld voor het MinderMoe in 30 dagen werkboek terug vragen. Voor persoonlijke coaching en andere producten van MinderMoe is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Natuurlijk doen we ons best om je zo goed mogelijk te helpen. Mocht je niet tevreden zijn, laat het ons weten zodat we samen kunnen kijken hoe we onze dienstverlening zo goed mogelijk bij jou aan kunnen laten sluiten.
Het is onze missie om Minder Moe zijn zo makkelijk mogelijk te maken. We doen dan ook alles wat in ons vermogen ligt om jou Minder Moe te maken. 

VERMOEIDHEID · STRESS · BURN-OUT · MINDER MOE

bottom of page