top of page

Vergoeding zorgverzekeraars*

 

Gecertificeerde therapeut

 

Individueel traject

 

Advies op maat

 

Kern ipv symptoom bestrijding

 

Unieke methodiek

WAARDOOR VOEL JIJ JE LETTERLIJK OPGEBRAND? 

Heb jij geen controle meer over jouw werkdruk? Of is het moeilijk jezelf ergens toe te zetten? Burn-out komt vaker voor dan je denkt,  1 op de 8 werknemers heeft burnout klachten.

De oplossing om Minder Moe te zijn is vaak simpel. Jouw stress of burn-out klachten los je in de kern op. Simpel en effectief. 

Jij bent als persoon uniek. Geen one size fit's all. 

5 meest voorkomende symptomen van burn-out:

  • vermoeidheid en geen plezier hebben

  • chaotisch denken en handelen

  • je sombere voelen

  • piekeren 

  • teruggetrokken en alleen willen zijn

jouw minder moe programma.png

*Afhankelijk van de polis 

"Ik vier nu dat jouw programma zo’n omslag heeft bewerkstelligd. Dat ik naar zolder kan lopen zonder eerst op bed te ploffen omdat ik niet meer weet waar ik de energie vandaan moet halen om iets anders te doen. " 

Joke S.

"Ik had het idee dat ik juist grote drastische dingen moest veranderen om minder moe te zijn. Ik merk dat juist kleine dingen ook genoeg zijn en dit makkelijker vol te houden is."

Inez. S.

"De mails vind ik een goede reminder om mezelf elke keer weer even te helpen herinneren wat ik wil. En dat gaat goed want ik ben minder moe. Ik weet nu dat bepaalde personen me het meeste energie kosten. Ik blijf actie ondernemen!"

Herma B. 

Voor het eerst heb ik aan andere toe kunnen geven dat ik moe ben. Met de openheid kwam ook de verwondering en bijna schaamte; hoe is het mogelijk dat ik niet eerder zag hoe slecht ik voor mijn lijf zorgde???"

Karin van de G.

BLOG

Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.

VERMOEIDHEID · STRESS · BURN-OUT · MINDER MOE

bottom of page