top of page
minder moe in 30 dagen kennisbank1.png
experimenten deelnemers1.png
experimenten 
deelnemers
Experimenten en ervaringen van deelnemers​

Tijdens de individuele coaching, het programma wat mensen hebben gevolgd en de trainingen die wij hebben gegeven staat hieronder een greep aan experimenten die geholpen hebben om kleine dingen te veranderen waardoor ze meer energie krijgen door keuzes te maken in hun planning.
Lees ze eens door om jezelf misschien te inspireren. Wat zou een experiment voor jou kunnen zijn om aan te werken de komende 30 dagen?
“Door meer inzicht te krijgen in de uren die ik ergens aan wil besteden heeft dit mij gedwongen om keuzes te maken. Hierdoor is mijn balans tussen mijn werk en privé leven nu beter.”
 
“Mijn beste experiment was om mijn dag voor 80% vol te plannen. Hierdoor heb ik meer ruimte voor dingen die tussendoor komen of om tijd te nemen voor dingen die wel belangrijk zijn maar geen prioriteit.”
 
“Vroeger opende ik als eerste mijn e-mail box wanneer ik begon met werken. Nu doe ik juist dat vervelende klusje eerst wanneer ik nog vol energie zit aan het begin van de dag.”
 
“Standaard plan ik op vrijdag geen belangrijke afspraken meer in zodat ik de vrijdag ook kan gebruiken om de volgende week voor te bereiden. Hierdoor heb ik op zondag meer tijd om iets met mijn gezin te doen.”
 
“Juist wanneer ik het drukker heb is het voor mij nodig omdat nog meer mijn planning in de gaten te houden. De tijd die dit kost levert juist heel overzicht en rust op voor mij.”
 
“Op de ouderwetse manier op papier een overzicht maken hoe ik mijn dag kan inplannen heeft mij veel overzicht gegeven. Hierdoor heb ik gemerkt dat ik vaak juist teveel in een dag wil doen waardoor ik me aan het einde van de dag schuldig voel wanneer dit niet is gelukt.”
 
“Overzicht in mijn planning heeft mij gedwongen om meer nee te zeggen. Mijn gevoel zegt dat ik nog best wel wat dingen erbij kan doen maar mijn planning laat mij zien dat dit vaak ten koste gaat van de tijd die ik voor mezelf nodig heb of om voldoende te kunnen slapen.”
Overzicht thema's-01.png

"Ik vier nu dat jouw programma zo’n omslag heeft bewerkstelligd. Dat ik naar zolder kan lopen zonder eerst op bed te ploffen omdat ik niet meer weet waar ik de energie vandaan moet halen om iets anders te doen. " 

Joke S.

"Ik had het idee dat ik juist grote drastische dingen moest veranderen om minder moe te zijn. Ik merk dat juist kleine dingen ook genoeg zijn en dit makkelijker vol te houden is."

Inez. S.

"De mails vind ik een goede reminder om mezelf elke keer weer even te helpen herinneren wat ik wil. En dat gaat goed want ik ben minder moe. Ik weet nu dat bepaalde personen me het meeste energie kosten. Ik blijf actie ondernemen!"

Herma B. 

Voor het eerst heb ik aan andere toe kunnen geven dat ik moe ben. Met de openheid kwam ook de verwondering en bijna schaamte; hoe is het mogelijk dat ik niet eerder zag hoe slecht ik voor mijn lijf zorgde???"

Karin van de G.

VERMOEIDHEID · STRESS · BURN-OUT · MINDER MOE

bottom of page