top of page
Start jouw 30 dagen uitdaging
In 30 dagen Minder Moe door gezonde energie-gevende voeding

Wil je Minder Moe zijn en mee doen? Klik dan hieronder om mij even een mailtje te sturen met je naam en e-mailadres.

 

Je krijgt dan zo snel mogelijk alle informatie terug gestuurd.

Let op meedoen is gratis. In ruil hiervoor willen we graag jouw mening weten en vragen we een vergoeding van € 5,85 voor de verzend- en drukkosten.

Als je mee doet met de test krijg je: 

Een persoonlijk dagboek 

Je succesposter

Het dagelijkse reflectie blocnote 

Onbeperkt toegang tot de Kennisbank

Tijdens het programma kan je makkelijk zelf bepalen hoeveel tijd je hier in wilt stoppen. Omdat iedereen net even wat anders is kun je in de online Kennisbank meer informatie, handige tips en tricks vinden in de vorm van podcasts, vlogs en blogs. 

Garantie

Voor dit programma hebben we een 100% blij garantie. Dit wil zeggen dat wanneer je niet 100% blij bent met Jouw Persoonlijke Minder Moe Programma je zonder vragen gewoon je geld terug krijgt. We willen namelijk alleen mensen helpen die hier echt iets aan hebben. Kortom, geen resultaat geld terug*. 

* * Lees voor deze garantie de Algemene Garantie Voorwaarden

In samenwerking met 

"Ik vier nu dat jouw programma zo’n omslag heeft bewerkstelligd. Dat ik naar zolder kan lopen zonder eerst op bed te ploffen omdat ik niet meer weet waar ik de energie vandaan moet halen om iets anders te doen. " 

Joke S.

"Ik had het idee dat ik juist grote drastische dingen moest veranderen om minder moe te zijn. Ik merk dat juist kleine dingen ook genoeg zijn en dit makkelijker vol te houden is."

Inez. S.

"De mails vind ik een goede reminder om mezelf elke keer weer even te helpen herinneren wat ik wil. En dat gaat goed want ik ben minder moe. Ik weet nu dat bepaalde personen me het meeste energie kosten. Ik blijf actie ondernemen!"

Herma B. 

Voor het eerst heb ik aan andere toe kunnen geven dat ik moe ben. Met de openheid kwam ook de verwondering en bijna schaamte; hoe is het mogelijk dat ik niet eerder zag hoe slecht ik voor mijn lijf zorgde???"

Karin van de G.

VERMOEIDHEID · STRESS · BURN-OUT · MINDER MOE

bottom of page