top of page
Wil jij echt MinderMoe zijn?

Moe zijn is stom. Heel stom. Omdat je moe bent is het lastig om echt plezier te hebben wat je doet. Je probeert het wel maar van binnen werkt het niet. Het geeft je stress en je maakt fouten: je laat dingen vallen, hebt snel ruzie en voelt je naar. In Nederland heeft 1 op de 7 mensen vaak last van vermoeidheid (CBS 2016). En jij?

 

Ik heb niet dé oplossing. Maar heb wel een boel geleerd na 3 jaar 5 maanden en 14 dagen mensen met chronische vermoeidheid helpen in mijn praktijk. En het blijft mij iedere dag verbazen hoe simpel de oplossing vaak is. Vaak hoef je maar één klein ding te veranderen en je bent ineens veel minder moe!
Er is alleen een probleem. De oplossing is niet voor iedereen het zelfde. Het zou super zijn om één pil of trucje te hebben waardoor iedereen minder moe is. Maar zo eenvoudig is het niet. Iedereen is anders en jij ook. 
 
Daarom hebben we in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam een online persoonlijk hulp programma gemaakt. In dit online programma maken we samen een plan om jouw vermoeidheid voor eens en voor altijd aan te pakken. Jouw programma is persoonlijk en word speciaal voor jou gemaakt.
Minder Moe in 30 dagen, zelfs als je geen tijd hebt

Je doet mee met dit programma via de mail. Dit heeft 2 belangrijke redenen:

  1. Op deze manier kun je makkelijk terugkijken wat belangrijk voor je is;

  2. Dit werkt zelfs als je geen tijd hebt! Jij kunt namelijk kiezen wanneer en hoeveel je doet.

Dit programma werkt dus op het moment dat dit jou het beste uitkomt. 

Let op: dit programma is persoonlijk en wordt speciaal voor jou gemaakt. Het doel is om jou minder moe te maken. 

 

Meedoen met het Minder Moe in 30 dagen programma kan al vanaf € 34,80. Dit is minder dan €2,50 per dag  (dat is minder dan een kop koffie en dit werkt zeker beter).

prikkels materiaal.png

P.S. Voor dit programma hebben we een “wow ik ben echt minder moe garantie”. Dit wil zeggen dat als jij na 14 dagen niet “wow, ik ben echt minder moe” zegt dan krijg je zonder vragen je geld gewoonterug. Het is natuurlijk niet veel geld maar we wil willen alleen mensen helpen die hier ook echt iets aan hebben. Daarom doen we deze garantie.

* Lees voor deze garantie de Algemene Garantie Voorwaarden

"Ik vier nu dat jouw programma zo’n omslag heeft bewerkstelligd. Dat ik naar zolder kan lopen zonder eerst op bed te ploffen omdat ik niet meer weet waar ik de energie vandaan moet halen om iets anders te doen. " 

Joke S.

"Ik had het idee dat ik juist grote drastische dingen moest veranderen om minder moe te zijn. Ik merk dat juist kleine dingen ook genoeg zijn en dit makkelijker vol te houden is."

Inez. S.

"De mails vind ik een goede reminder om mezelf elke keer weer even te helpen herinneren wat ik wil. En dat gaat goed want ik ben minder moe. Ik weet nu dat bepaalde personen me het meeste energie kosten. Ik blijf actie ondernemen!"

Herma B. 

Voor het eerst heb ik aan andere toe kunnen geven dat ik moe ben. Met de openheid kwam ook de verwondering en bijna schaamte; hoe is het mogelijk dat ik niet eerder zag hoe slecht ik voor mijn lijf zorgde???"

Karin van de G.

VERMOEIDHEID · STRESS · BURN-OUT · MINDER MOE

bottom of page