top of page

AANVULLEND INZICHT IN JE GEZONDHEID MET EEN PROFIEL BEPALING VAN JE NEUROTRANSMITTERS

Profielbepaling van je neurotransmitters heeft als doel om een inzicht te krijgen in de kracht en verzwakking van informatie- en communicatie moleculen, de neurotransmitters.  Dit zijn de chemische boodschappers van je lichaam en spelen een essentiële rol in het dagelijks functioneren. 

In dit blog kun je meer lezen. 

 

WETENSCHAPPELIJK

De bepaling volgens Braverman is gebaseerd op ervaringen en ontwikkelingen over de laatste 50 jaar van neurowetenschappers. De uitkomst geeft een patroon weer van je gedrag, gevoelens en gedachten die zijn worden aangestuurd door je brein. 

 

WAAROM?

Patronen in jouw neurotransmitters geven informatie over je persoonlijkheid, geheugen, aandacht en fysieke gezondheid. Deze informatie gebruikt MinderMoe als aanvulling op de Vitaliteitscan Oligoscan

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

Bericht ontvangen!

Vergoeding zorgverzekeraars*

 

Gecertificeerde therapeut

 

Individueel traject

 

Advies op maat

 

Kern ipv symptoom bestrijding

 

Unieke methodiek

*Afhankelijk van de polis 

"Ik vier nu dat jouw programma zo’n omslag heeft bewerkstelligd. Dat ik naar zolder kan lopen zonder eerst op bed te ploffen omdat ik niet meer weet waar ik de energie vandaan moet halen om iets anders te doen. " 

Joke S.

"Ik had het idee dat ik juist grote drastische dingen moest veranderen om minder moe te zijn. Ik merk dat juist kleine dingen ook genoeg zijn en dit makkelijker vol te houden is."

Inez. S.

"De mails vind ik een goede reminder om mezelf elke keer weer even te helpen herinneren wat ik wil. En dat gaat goed want ik ben minder moe. Ik weet nu dat bepaalde personen me het meeste energie kosten. Ik blijf actie ondernemen!"

Herma B. 

Voor het eerst heb ik aan andere toe kunnen geven dat ik moe ben. Met de openheid kwam ook de verwondering en bijna schaamte; hoe is het mogelijk dat ik niet eerder zag hoe slecht ik voor mijn lijf zorgde???"

Karin van de G.

VERMOEIDHEID · STRESS · BURN-OUT · MINDER MOE

bottom of page