Samenwerking

Het geheel is meer dan de som der delen. MinderMoe heeft intensief contact met collega's en partner praktijken. Op deze manier blijft MinderMoe zijn kennis verbreden en verdiepen. 

 

 

Samenwerking

& Partners

Ins and outs 
sport / voeding

Voordelen:

Vergoeding zorgverzekeraars*

 

Gecertificeerde therapeut

 

Individueel traject

 

Advies op maat

 

Kern ipv symptoom bestrijding

 

Uniek concept: de vitaliteits driehoek

*Afhankelijk van de polis 

gratis advies:

Schrijf je in voor het laatste nieuws, kortingen en promoties. 

April 16, 2019

Misschien herken je dit. Dat je ergens zo'n strakke knoop in hebt gemaakt dat je je nagel breekt om de knoop te ontwarren. Zoals bij de veters in je schoenen. Deze werken jammer genoeg niet altijd even goed mee. Want soms trek je de strik juist strakker in de knoop in plaats van dat deze makkelijk uit elkaar valt. 

Frustratie 

Als de strik in je veters niet op de juiste manier in elkaar zit lukt het ontwarren niet wanneer je aan...

March 28, 2017

Misschien dat dit ook voor jou zo is. Je rent en vliegt de hele dag van hot naar her om alles te kunnen doen wat je wilt doen. Een grote kans dat hierdoor je batterij aan het einde van de dag helemaal leeg is. Juist in jezelf investeren en tussendoor even de tijd te nemen om je batterij op te laden levert veel op. 

Daarom hieronder de 5 beste tips om je tussendoor je batterij even op te laden. 

1. Kom in beweging. 

Juist wan...

February 14, 2017

Tegenwoordig krijgt je brein steeds meer prikkels te verwerken. In één dag krijg je nu evenveel prikkels binnen als iemand 100 jaar geleden in zijn hele leven. Deze toename in prikkels wordt in de media ook wel breinvervetting genoemd: extra prikkels die je krijgt van de tv, computer, mobiele telefoon en vanuit je omgeving. Breinvervetting kost niet alleen heel veel energie, het werkt ook verslavend waardoor je moeilijker kunt...

January 30, 2017

Kan jij een olifant dragen? Of voel je je wel eens een pakezel? 

Kan jij een olifant dragen? Misschien niet fysiek maar hoe zit dat mentaal? Vaak zijn er ‘roze’ olifanten waar je niet aan wilt denken en die er toch zijn. Je draagt ze overal mee naar toe: naar je werk, naar huis en wanneer je op de bank tv aan het kijken bent. Ja zelfs in je dromen. 

Deze blog gaat over het vinden van een goede balans tussen je draagkracht e...

January 23, 2017

Gisteren kreeg ik een mail van een vrouw 43, alleenstaand met 2 kinderen. Ze wilde graag minder moe zijn en of ik haar daarbij kan helpen. Haar grootste frustratie, zo vertelde ze in haar mail, was dat alles haar zoveel energie kost. Er waren maar een paar dingen waar ze energie van kreeg.

Misschien kun jij ook wel wat minder energievreters gebruiken en wat meer energiegevers? Daar gaat de blog van deze week over.

Energiegevers...

January 2, 2017

Succes verzekerd voor elk goed (nieuwjaars) voornemen. Met deze makkelijke methode kan het namelijk niet mislukken!

Wat wil je precies veranderen en hoe zorg je ervoor dat dit ook echt lukt? De advertenties op social media om gezonder, strakker en beter in je vel te zitten liegen er niet om: grote kans dat jij, net zoals veel anderen, met iets kleins rondloopt wat je wel zou willen veranderen. Met deze makkelijke WOOP methode i...

October 10, 2016

Werken aan je gezondheid is net zoals leren auto rijden. 

Vanmorgen werd ik wakker en moest ik denken aan wat ik dacht tijdens mijn eerste autorijles: “Hoe kan iedereen zoveel handelingen tegelijk doen en ook nog naar de radio luisteren of praten terwijl ik al moeite heb met het opletten op de weg en waar ik naar toe wil sturen?” Als ik bij mijn vader of moeder in de auto zat dan zag dat autorijden er heel makkelijk uit. Maar z...

June 9, 2016

5 tips tegen breinvervetting

Tegenwoordig krijgt je brein steeds meer externe prikkels te verwerken. In de media wordt dit ook wel breinvervetting genoemd. Prikkels die je krijgt van de tv, computer, mobiele telefoon en het drukke dagelijkse leven. Dit kost niet alleen heel veel energie, het werkt ook verslavend. 

Hieronder 5 experimenten die je vandaag al zou kunnen uitproberen om het aantal prikkels te verminderen. M...

November 17, 2015

10 tips om beter te slapen. 

Slecht slapen is niet fijn. Of dat nou komt doordat je ligt te piekeren voordat je inslaapt of dat je slecht doorslaapt en vaak wakker bent. Hieronder vind je 10 manieren om een experiment met jezelf aan te gaan en zo te kijken welke tip jou beter laat slapen:

1. Ruime tijd van te voren geen tv, laptop, Ipad of telefoon gebruiken. Onderzoek heeft aangetoond dat met name het blauwe licht van beeldsche...

Oudere berichten >

Please reload

VERMOEIDHEID · STRESS · BURN-OUT · MINDER MOE

MinderMoe 

telefoon: 06-12353194

email:     derek@mindermoe.nl

© 2019 by MinderMoe.nl

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • RSS Basic Black