top of page
Wil jij echt Minder Moe zijn?
jouw minder moe programma.png

 

Let op: Het MinderMoe programma is geen theoretisch programma waar je algemene kennis leert. Het doel is om jou minder moe te maken. Daarom heb jij je eigen actiepunten en, als je daarvoor kiest, een persoonlijke 24/7 coach. We doen alles online zodat je het makkelijk in je planning kunt passen.

Tijdens dit programma ga jij de dingen doen die jou helpen om Minder Moe te worden. Je ontdekt jouw eigen voorkeuren en oefent hoe je jouw nieuwe manier van doen kunt inbouwen in je werk en privéleven. Je bepaalt zelf hoeveel, wanneer en wat je wilt doen. Omdat dit programma voor iedereen anders is, jij bent uniek dus dit programma voor jou ook, kun je kiezen voor een  persoonlijke coach. Je kunt je coach al je vragen stellen op de manier die bij jou past:: via e-mail of WhatsApp. Ons doel is dat jij in 30 dagen tijd minder moe bent voor de rest van je leven!

prijzen1.png
Klik hier om je
programma te kiezen 

Meedoen is eenvoudig

Druk op de knop "KLIK HIER OM JE PROGRAMMA TE KIEZEN". Kies het programma waar voor jou de meeste winst te behalen valt en druk dan op de knop "START JOUW PROGRAMMA". Nadat je de vakjes hebt ingevuld en hebt geklikt op “VERSTUREN” ontvang je een bevestiging en een mailtje met de eerste tips die je direct kunt uitvoeren. Het echte programma begint wanneer je alles thuisgestuurd hebt gekregen.

Garantie

Voor dit programma hebben we een 100% blij garantie. Dit wil zeggen dat wanneer je niet 100% blij bent met Jouw Persoonlijke MinderMoe Programma je zonder vragen gewoon je geld terug krijgt. We zijn namelijk overtuigd van de werking van ons programma en willen alleen blije klanten die we daadwerkelijk hebben geholpen Minder Moe te zijn. Dus "niet blij, geld terug*.

* Lees voor deze garantie de Algemene Garantie Voorwaarden

"Ik vier nu dat jouw programma zo’n omslag heeft bewerkstelligd. Dat ik naar zolder kan lopen zonder eerst op bed te ploffen omdat ik niet meer weet waar ik de energie vandaan moet halen om iets anders te doen. " 

Joke S.

"Ik had het idee dat ik juist grote drastische dingen moest veranderen om minder moe te zijn. Ik merk dat juist kleine dingen ook genoeg zijn en dit makkelijker vol te houden is."

Inez. S.

"De mails vind ik een goede reminder om mezelf elke keer weer even te helpen herinneren wat ik wil. En dat gaat goed want ik ben minder moe. Ik weet nu dat bepaalde personen me de meeste energie kosten. Ik blijf actie ondernemen!"

Herma B. 

Voor het eerst heb ik aan anderen toe kunnen geven dat ik moe ben. Met de openheid kwam ook de verwondering en bijna schaamte; hoe is het mogelijk dat ik niet eerder zag hoe slecht ik voor mijn lijf zorgde???"

Karin van de G.

VERMOEIDHEID · STRESS · BURN-OUT · MINDER MOE

bottom of page