top of page

WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK ALS BASIS VOOR JE VITALITEIT

WETENSCHAPPELIJK

MinderMoe gebruikt de wetenschappelijk onderbouwde OligoScan en verschillende laboratorium onderzoeken om inzicht te krijgen in je gezondheid. Daarnaast past MinderMoe de Orthomoleculaire Geneeskunde toe voor herstel en balans van het lichaam. MinderMoe investeert tijd en energie om op de hoogte te blijven van de laatste orthomoleculaire ontwikkelingen.  MinderMoe kan je hierdoor advies geven vanuit de laatste ontwikkelingen. 

 

JOUW GEZONDHEID? METEN = WETEN 

MinderMoe gebruikt de wetenschappelijk onderbouwde OligoScan als gezondheidsscan die binnen drie minuten inzicht geeft in de belangrijkste systemen in het lichaam. De OligoScan biedt de mogelijkheid snel en eenvoudig jouw gezondheid te meten vanuit wetenschappelijke onderbouwing. 

 

ZO WERKT HET

De OligoScan meet de beschikbaarheid van mineralen en spoorelementen op cel niveau. Daarnaast bepaalt deze scan de mate van belasting door giftige metalen. De concentratie mineralen, spoorelementen en giftige metalen geven veel informatie over de gezondheid. 

 

SPECTOFOTOMETRIE

De OligoScan werkt door middel van spectrofotometrie. Spectrofotometrie wordt in laboratoria gebruikt om een bepaalde stof in een monster te analyseren aan de hand van de absorptie van licht. 

TEKORTEN OF OVERSCHOTTEN

Alle processen in het lichaam zoals de energieproductie, immuniteit (weerstand), hormoon huishouding en ontgifiting van zware metalen zijn afhankelijk van mineralen, spoorlementen, vitaminen, essentiële eiwitten en vetzuren. Bij tekorten of overschotten neemt het risico op ziekten of lichamelijke klachten toe. De OligoScan biedt direct inzicht en is een belangrijke aanwinst voor het opstellen van jouw vitaliteit plan. 

 

CONCLUSIE

De uitslag van de OligoScan geeft belangrijke informatie over je algemene gezondheid. Deze informatie kan gebruikt worden als controle meting en geeft inzicht in de onderliggende oorzaak van lichamelijke klachten. 

Vergoeding zorgverzekeraars*

 

Gecertificeerde therapeut

 

Individueel traject

 

Advies op maat

 

Kern ipv symptoom bestrijding

 

Unieke methodiek

*Afhankelijk van de polis 

ZET NU JE EERSTE STAP NAAR

EEN ENERGIEK EN VITAAL LEVEN

"Ik vier nu dat jouw programma zo’n omslag heeft bewerkstelligd. Dat ik naar zolder kan lopen zonder eerst op bed te ploffen omdat ik niet meer weet waar ik de energie vandaan moet halen om iets anders te doen. " 

Joke S.

"Ik had het idee dat ik juist grote drastische dingen moest veranderen om minder moe te zijn. Ik merk dat juist kleine dingen ook genoeg zijn en dit makkelijker vol te houden is."

Inez. S.

"De mails vind ik een goede reminder om mezelf elke keer weer even te helpen herinneren wat ik wil. En dat gaat goed want ik ben minder moe. Ik weet nu dat bepaalde personen me het meeste energie kosten. Ik blijf actie ondernemen!"

Herma B. 

Voor het eerst heb ik aan andere toe kunnen geven dat ik moe ben. Met de openheid kwam ook de verwondering en bijna schaamte; hoe is het mogelijk dat ik niet eerder zag hoe slecht ik voor mijn lijf zorgde???"

Karin van de G.

VERMOEIDHEID · STRESS · BURN-OUT · MINDER MOE

bottom of page