top of page
minder moe in 30 dagen kennisbank1.png
experimenten deelnemers1.png
experimenten 
deelnemers
Experimenten en ervaringen van deelnemers​

Tijdens de individuele coaching, het programma wat mensen hebben gevolgd en de trainingen die wij hebben gegeven staat hieronder een greep aan experimenten die geholpen hebben om kleine dingen te veranderen waardoor je meer energie-gevende voeding kunt toepassen.
Lees ze eens door om jezelf misschien te inspireren. Wat zou een experiment voor jou kunnen zijn om aan te werken de komende 30 dagen?
“Voor mij was het grootste verschil om meer zelf te gaan koken in plaats van kant en klare maaltijden en om af te halen. Dit zorgde ook voor een betere communicatie over de boodschappen omdat zelf koken voor meer structuur heeft gezorgd.”
 
“De 80% energie-gevend en 20% energie-vretende voeding geeft mij veel meer rust. Ik geniet nu bewust meer van een koekje in plaats van dat ik me schuldig voel.”
 
“Niet actief bezig zijn met ongezonde voeding maar voeding waar ik energie van krijg is mijn beste experiment.”
 
“De grootste uitdaging tijdens het programma voor mij was om gevarieerd te eten. Ik werd me ervan bewust dat ik toch vaak voor makkelijk kies. Ik heb heel veel smoesjes ontdekt om hiervoor te kiezen in plaats van energie-gevend.”
 
“Het experiment om elke week een nieuw recept uit te proberen was voor mij heel goed. Dit dwong mij ook om meer tijd te besteden aan het eten en om dit gezamenlijk aan tafel op te eten. Ook zorgde dit voor meer gesprek over eten omdat niet alle recepten even succesvol waren.”
 
“Het was voor mij gemakkelijk om een aantal kleine dingen te veranderen aan mijn gewoonte voeding zoals bijvoorbeeld een salade tussen de middag eten en eens wat anders door mijn volle yoghurt ’s morgens te doen. Ik merk dat ik minder een energie dip heb rond 4 uur.”
 
“De coach heeft mij goede persoonlijke tips gegeven en bronnen / recepten boeken waar ik zelf mee aan de slag wil blijven gaan de komende maanden. De eerste stap is gezet!”
Overzicht thema's-01.png

"Ik vier nu dat jouw programma zo’n omslag heeft bewerkstelligd. Dat ik naar zolder kan lopen zonder eerst op bed te ploffen omdat ik niet meer weet waar ik de energie vandaan moet halen om iets anders te doen. " 

Joke S.

"Ik had het idee dat ik juist grote drastische dingen moest veranderen om minder moe te zijn. Ik merk dat juist kleine dingen ook genoeg zijn en dit makkelijker vol te houden is."

Inez. S.

"De mails vind ik een goede reminder om mezelf elke keer weer even te helpen herinneren wat ik wil. En dat gaat goed want ik ben minder moe. Ik weet nu dat bepaalde personen me het meeste energie kosten. Ik blijf actie ondernemen!"

Herma B. 

Voor het eerst heb ik aan andere toe kunnen geven dat ik moe ben. Met de openheid kwam ook de verwondering en bijna schaamte; hoe is het mogelijk dat ik niet eerder zag hoe slecht ik voor mijn lijf zorgde???"

Karin van de G.

VERMOEIDHEID · STRESS · BURN-OUT · MINDER MOE

bottom of page