top of page
minder moe in 30 dagen kennisbank1.png
experimenten deelnemers1.png
experimenten 
deelnemers
Experimenten en ervaringen van deelnemers​

Tijdens de individuele coaching, het programma wat mensen hebben gevolgd en de trainingen die wij hebben gegeven staat hieronder een greep aan experimenten die geholpen hebben om kleine dingen te veranderen waardoor ze meer gingen bewegen op een gezonde manier. 
Lees ze eens door om jezelf misschien te inspireren. Wat zou een experiment voor jou kunnen zijn om aan te werken de komende 30 dagen?
“Wanneer ik naar mijn werk ga neem ik de lift op de 4e verdieping. Als ik naar beneden ga dan stap ik op de 5e verdieping uit en loop ik de rest via de trap.”
 
“Wanneer ik met het openbaar vervoer naar mijn werk ga fiets ik nu naar het station bij mooi weer in plaats van dat ik de auto neem. Ook probeer ik zo vaak mogelijk een OV fiets te nemen voor het laatste stuk naar mijn werk vanaf het station.”
 
“Doordat we een grote tuin hebben kom ik vaak veel sneller toe aan mijn dagelijkse beweging dan ik dacht. Nu het winter is en er veel minder aan de tuin gedaan hoeft te worden ga ik 2x in de week zwemmen.”
 
“Ik had niet gedacht dat juist rust en ontspanning beweging ook mee telt als beweging. Daarnaast doe ik 1 a 2x in de week een circuitje te doen in de sportschool voor meer kracht & conditie. 
 
“De afgelopen 30 dagen heb ik mezelf elke week het doel gesteld om een proefles te volgen. Hierdoor heb ik ontdekt dat yoga het niks voor mij is en dat ik boksen echt super leuk en uitdagend vind.”
 
“Het heeft mij erg geholpen om uit mijn comfort zone te aan en om een afspraak te maken met een personal trainer. Dit heeft mij enorm geholpen om mij over mijn angst heen te zetten. Nu spreek ik af en toe nog eens met haar af om gemotiveerd te blijven.”
 
“Mijn lichaam geeft steeds beter aan waar ik behoefte aan heb. Aan juist een uitdagende kracht les of juist meer ontspanning in de vorm van een zachte yoga les.”
Overzicht thema's-01.png

"Ik vier nu dat jouw programma zo’n omslag heeft bewerkstelligd. Dat ik naar zolder kan lopen zonder eerst op bed te ploffen omdat ik niet meer weet waar ik de energie vandaan moet halen om iets anders te doen. " 

Joke S.

"Ik had het idee dat ik juist grote drastische dingen moest veranderen om minder moe te zijn. Ik merk dat juist kleine dingen ook genoeg zijn en dit makkelijker vol te houden is."

Inez. S.

"De mails vind ik een goede reminder om mezelf elke keer weer even te helpen herinneren wat ik wil. En dat gaat goed want ik ben minder moe. Ik weet nu dat bepaalde personen me het meeste energie kosten. Ik blijf actie ondernemen!"

Herma B. 

Voor het eerst heb ik aan andere toe kunnen geven dat ik moe ben. Met de openheid kwam ook de verwondering en bijna schaamte; hoe is het mogelijk dat ik niet eerder zag hoe slecht ik voor mijn lijf zorgde???"

Karin van de G.

VERMOEIDHEID · STRESS · BURN-OUT · MINDER MOE

bottom of page