top of page
Wil jij echt Minder Moe zijn?

 

Moe zijn is stom. Heel stom. Omdat je moe bent is het lastig om echt plezier te hebben in wat je doet. Je probeert het wel maar van binnen werkt het niet. Het geeft je stress en je maakt fouten: je laat steken vallen, hebt snel ruzie en voelt je naar. In Nederland heeft 1 op de 7 mensen vaak last van vermoeidheid (CBS 2016). Hoe zit dat met jou?

Nu is de vraag, wanneer is het genoeg?

Wanneer ben jij echt klaar met moe zijn?  

Wij hebben niet dé oplossing. Maar wij hebben wel veel geleerd de afgelopen 6 jaar waarin we mensen met chronische vermoeidheid helpen. Het is verbazingwekkend hoe simpel de oplossing vaak is. Vaak hoef je maar één klein ding te veranderen en je bent ineens veel minder moe!
 
Er is alleen éen probleem. De oplossing is niet voor iedereen hetzelfde. Het zou super zijn om één pil of trucje te hebben waardoor iedereen minder moe is. Maar zo eenvoudig is het niet. Iedereen is anders en jij ook. Daarom hebben we in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam een persoonlijk hulpprogramma gemaakt. In dit programma maken we samen een plan om jouw vermoeidheid voor eens en voor altijd aan te pakken. 
Lees hier meer over ons MinderMoe programma
In samenwerking met 
Over ons
Wij van MinderMoe willen zoveel mogelijk mensen Minder Moe maken. Wanneer je Minder Moe bent en genoeg energie hebt om alles te kunnen doen wat je wilt doen draagt dit bij aan meer plezier, vrijheid en geluk in je leven. 
Dit doen we door het programma MinderMoe, persoonlijke coaching en de informatie die we via onze kennisbank delen. Door middel van blogs, vlogs en podcasts delen we zoveel mogelijk de handvatten en tips waarvan wij weten dat dit je in de praktijk ook echt gaat helpen.
Hier kun je de achtergrond vinden van Derek Brouwer MSc. oprichter en eigenaar van MinderMoe en Vitaalenergiek

"Ik vier nu dat jouw programma zo’n omslag heeft bewerkstelligd. Dat ik naar zolder kan lopen zonder eerst op bed te ploffen omdat ik niet meer weet waar ik de energie vandaan moet halen om iets anders te doen. " 

Joke S.

"Ik had het idee dat ik juist grote drastische dingen moest veranderen om minder moe te zijn. Ik merk dat juist kleine dingen ook genoeg zijn en dit makkelijker vol te houden is."

Inez. S.

"De mails vind ik een goede reminder om mezelf elke keer weer even te helpen herinneren wat ik wil. En dat gaat goed want ik ben minder moe. Ik weet nu dat bepaalde personen me de meeste energie kosten. Ik blijf actie ondernemen!"

Herma B. 

Voor het eerst heb ik aan anderen toe kunnen geven dat ik moe ben. Met de openheid kwam ook de verwondering en bijna schaamte; hoe is het mogelijk dat ik niet eerder zag hoe slecht ik voor mijn lijf zorgde???"

Karin van de G.

VERMOEIDHEID · STRESS · BURN-OUT · MINDER MOE

bottom of page