top of page

Vergoeding zorgverzekeraars*

 

Gecertificeerde therapeut

 

Individueel traject

 

Advies op maat

 

Kern ipv symptoom bestrijding

 

Unieke methodiek

Minder Moe makkelijk maken
Jij als persoon bent uniek. Daarom krijg je bij ons uitsluitend persoonlijk advies over hoe jij minder moe kunt zijn. 
Makkelijk minder moe zijn: 
  1. Kies hieronder je MinderMoe onderwerp.
  2. Selecteer je Persoonlijke Minder Moe Programma voor jouw oplossing.
  3. Reken voor altijd van je vermoeidheid af.
jouw minder moe programma.png

*Afhankelijk van de polis 

Overzicht thema's-01.png
Het Programma in effectieve stappen. 
Vanuit onze online begeleiding en face to face coaching in de praktijk helpen we mensen zoals jij die moe zijn. Hierbij maken we gebruik van een speciaal 360°©  vitaal aanpak. Omdat je op deze manier, wanneer je wilt, niet alleen je slaap bekijkt maar ook je mentale patronen, voeding, beweging en ontspanning. 
Niemand houdt (een enkeling daar gelaten) van een volledige verandering van eetgewoontes of strakke fitness programma's. Je doel is dus een manier te vinden die bij jou past en zo fijn vind dat je hem makkelijk volhoudt. 

Stap 1

Kies je Minder Moe in 30 dagen onderwerp​
boek keuzes.png
boek piekeren.png
boek slapen.png
boek prikkels.png
boek beweging.png
boek voeding.png
boek plezier.png
boek ontspanning.png

Stap 2

Kies je de opties van je programma
Tijdens het programma kun je ervoor kiezen om op afstand gecoacht te worden door een van de Minder Moe coaches of op de praktijk. 

Stap 3

Kies wanneer je je uitdaging wilt beginnen
Volg de instructies via je e-mail nadat je je programma hebt gekozen en hebt gekocht. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een persoonlijke e-mail van je Minder Moe coach wanneer je hier gebruik van wilt maken. 
The Best Rating, Evaluation. Business Co

"Ik vier nu dat jouw programma zo’n omslag heeft bewerkstelligd. Dat ik naar zolder kan lopen zonder eerst op bed te ploffen omdat ik niet meer weet waar ik de energie vandaan moet halen om iets anders te doen. " 

Joke S.

"Ik had het idee dat ik juist grote drastische dingen moest veranderen om minder moe te zijn. Ik merk dat juist kleine dingen ook genoeg zijn en dit makkelijker vol te houden is."

Inez. S.

"De mails vind ik een goede reminder om mezelf elke keer weer even te helpen herinneren wat ik wil. En dat gaat goed want ik ben minder moe. Ik weet nu dat bepaalde personen me het meeste energie kosten. Ik blijf actie ondernemen!"

Herma B. 

Voor het eerst heb ik aan andere toe kunnen geven dat ik moe ben. Met de openheid kwam ook de verwondering en bijna schaamte; hoe is het mogelijk dat ik niet eerder zag hoe slecht ik voor mijn lijf zorgde???"

Karin van de G.

VERMOEIDHEID · STRESS · BURN-OUT · MINDER MOE

bottom of page