top of page
mindermoe kennisbank.png

Welkom! Hier kun je alles vinden wat je nodig hebt om minder moe te zijn. Achtergrond informatie, tips en nog veel meer. 

Kijk eens rond en ontdek welke kleine dingen jij kunt veranderen zodat je minder moe kunt zijn.  

Veel plezier, 

Groeten, Derek

derek@mindermoe.nl

minder moe in 30 dagen kennisbank.png
blogspodcasts.png
button vlogs.png

Volg je het MinderMoe in 30 dagen programma?

 

Dan kun je, als je voor die optie gekozen hebt, jouw persoonlijke MinderMoe coach 24/7 via e-mail of WhatsApp bereiken voor vragen en extra tips. Op deze manier kun je nog meer uit het programma halen. 

"Ik vier nu dat jouw programma zo’n omslag heeft bewerkstelligd. Dat ik naar zolder kan lopen zonder eerst op bed te ploffen omdat ik niet meer weet waar ik de energie vandaan moet halen om iets anders te doen. " 

Joke S.

"Ik had het idee dat ik juist grote drastische dingen moest veranderen om minder moe te zijn. Ik merk dat juist kleine dingen ook genoeg zijn en dit makkelijker vol te houden is."

Inez. S.

"De mails vind ik een goede reminder om mezelf elke keer weer even te helpen herinneren wat ik wil. En dat gaat goed want ik ben minder moe. Ik weet nu dat bepaalde personen me het meeste energie kosten. Ik blijf actie ondernemen!"

Herma B. 

Voor het eerst heb ik aan anderen toe kunnen geven dat ik moe ben. Met de openheid kwam ook de verwondering en bijna schaamte; hoe is het mogelijk dat ik niet eerder zag hoe slecht ik voor mijn lijf zorgde???"

Karin van de G.

VERMOEIDHEID · STRESS · BURN-OUT · MINDER MOE

bottom of page