top of page
minder moe in 30 dagen zelfs als je geen
Z7A_4807-1a_01.JPG
Wat is jouw Minder moe in 30 dagen uitdaging?
boek voeding.png
boek beweging.png
boek prikkels.png
boek slapen.png
boek piekeren.png
boek keuzes.png
boek plezier.png
boek ontspanning.png
Energie-gevende voeding: Voeding kan je zowel energie geven als energie kosten. Welke makkelijke drie regels het verschil maken tussen energie-gevend en energie-vretend ontdek je tijdens deze 30-dagen-uitdaging. Daarnaast ga je aan de slag met experimenten om makkelijk meer energie-gevende voeding in je eetpatroon toe te voegen. Bestel hier
Gezond meer bewegen: Iedereen weet dat beweging gezond is. Maar wat is nu precies voor jou gezond bewegen en hoe kun je dit makkelijk in je dagelijks (drukke) leven toepassen? In deze 30-dagen-uitdaging kijk je welke vorm van beweging precies bij je past en hoe je makkelijk je dagelijkse beweging kunt vergroten zodat je minder moe wordt.
Minder prikkels: Prikkels kosten vaak veel energie. Wanneer je ontdekt welke prikkels jou veel energie kosten dan kun je hier in deze 30-dagen-uitdaging mee aan de slag. Op deze manier hou je meer energie over om alles te kunnen doen wat je graag zou willen doen. 
Beter en goed slapen: Slapen is misschien wel de allerbelangrijkste manier om je batterij op te laden zodat je minder moe bent. Tijdens deze 30-dagen-uitdaging ga je aan de slag om sneller in te slapen, beter door te slapen en om uitgeslapen ( of minder vroeg) wakker te worden ’s morgens. 
Minder piekeren: Ben jij goed in piekeren? Wanneer je herhaaldelijk over een onderwerp nadenkt zonder dat dit je helpt dan is de kans groot dat je aan het piekeren bent. Piekeren kost vaak veel energie en kan ervoor zorgen dat je niet goed kunt ontspannen. Tijdens deze uitdaging ga je aan de slag om effectief om te gaan met piekergedachtes en zoek je uit hoe je deze kunt voorkomen. 
Meer tijd door keuzes: Hoe maak jij keuzes in je planning? Ben je je bewust van je energie of laat je je eerder leiden door de waan van de dag? Dit onderwerp helpt je om beter inzicht te krijgen in je planning en om hierin energie-gevende keuzes te maken. 
Meer plezier: Waar krijg jij precies energie van? Wanneer je weet wat je leuk vindt en wat je energie geeft kun je dit meer gaan toepassen zodat je minder moe bent. Deze uitdaging helpt je om te ontdekken wat je leuk vindt om te doen dat energie geeft, wanneer je dit nodig hebt en hoe je dit precies kunt doen. 
Rust en ontspanning: Weet je hoe je goed kunt ontspannen of wat jou rust geeft? Rust en ontspanning heeft iedereen nodig om zijn of haar batterij op te laden. In deze 30-dagen-uitdaging ga je aan de slag om jouw meest effectieve manieren te ontdekken om makkelijk te ontspannen. Dit zorgt ervoor dat je snel je batterij (tussendoor) kunt opladen waardoor je minder moe bent. 
Minder Piekeren zonder achtergrond_edite
jouw minder moe programma.png

"Ik vier nu dat jouw programma zo’n omslag heeft bewerkstelligd. Dat ik naar zolder kan lopen zonder eerst op bed te ploffen omdat ik niet meer weet waar ik de energie vandaan moet halen om iets anders te doen. " 

Joke S.

"Ik had het idee dat ik juist grote drastische dingen moest veranderen om minder moe te zijn. Ik merk dat juist kleine dingen ook genoeg zijn en dit makkelijker vol te houden is."

Inez. S.

"De mails vind ik een goede reminder om mezelf elke keer weer even te helpen herinneren wat ik wil. En dat gaat goed want ik ben minder moe. Ik weet nu dat bepaalde personen me het meeste energie kosten. Ik blijf actie ondernemen!"

Herma B. 

Voor het eerst heb ik aan andere toe kunnen geven dat ik moe ben. Met de openheid kwam ook de verwondering en bijna schaamte; hoe is het mogelijk dat ik niet eerder zag hoe slecht ik voor mijn lijf zorgde???"

Karin van de G.

VERMOEIDHEID · STRESS · BURN-OUT · MINDER MOE

bottom of page