top of page

Wij bieden: 

Vergoeding zorgverzekeraars*

 

Gecertificeerde therapeut

 

Individueel traject

 

Advies op maat

 

Kern ipv symptoom bestrijding

 

Unieke methodiek

*Afhankelijk van de polis 

Derek Brouwer MSc
 
Derek is de grondlegger van MinderMoe als coach en trainer. Binnen MinderMoe begeleidt hij particulieren als psycholoog en orthomoleculair therapeut om terug in balans te komen. Hij geeft mensen (weer) verantwoordelijkheid en zeggenschap over hun eigen leven en vermoeidheid. Hierdoor functioneren mensen met meer vrijheid en gezondheid. Derek is open, enthousiast en heeft binnen zijn werkzaamheden oog voor groei en plezier.  
 
Email: derek@mindermoe.nl
 
 
Leonie Grossenbagt
 
Leonie is voeding-, leefstijl- en sportcoach. Ze zet mensen letterlijk in beweging. Ze ziet dat mensen weer actief creatief en blijer worden doordat ze gaan bewegen in combinatie met de juiste voeding. Als natuurgeneeskundig Orthomoleculair therapeut helpt ze mensen met fysieke klachten en of met gewichtsproblemen.  Leonie is een open enthousiast persoon die snel mensen op hun gemak weet te stellen. 
 
 
Email: leonie@mindermoe.nl
 
Karlijn Hoebe
 
Karlijn is natuurgeneeskundig Orthomoleculair therapeut, hormoon specialist en personal coach. Haar doel is om personen langgewenste doelstellingen te laten bereiken. ze gelooft in het zetten van kleine stappen die uiteindelijk een reuze sprong vormen en fouten bestaan niet, enkel feedback. Karlijn is leergierig, betrokken en mens gericht. Ze weet personen op een positieve manier te stimuleren. 
 
Email: karlijn@mindermoe.nl

"Ik vier nu dat jouw programma zo’n omslag heeft bewerkstelligd. Dat ik naar zolder kan lopen zonder eerst op bed te ploffen omdat ik niet meer weet waar ik de energie vandaan moet halen om iets anders te doen. " 

Joke S.

"Ik had het idee dat ik juist grote drastische dingen moest veranderen om minder moe te zijn. Ik merk dat juist kleine dingen ook genoeg zijn en dit makkelijker vol te houden is."

Inez. S.

"De mails vind ik een goede reminder om mezelf elke keer weer even te helpen herinneren wat ik wil. En dat gaat goed want ik ben minder moe. Ik weet nu dat bepaalde personen me het meeste energie kosten. Ik blijf actie ondernemen!"

Herma B. 

Voor het eerst heb ik aan andere toe kunnen geven dat ik moe ben. Met de openheid kwam ook de verwondering en bijna schaamte; hoe is het mogelijk dat ik niet eerder zag hoe slecht ik voor mijn lijf zorgde???"

Karin van de G.

BLOG

VERMOEIDHEID · STRESS · BURN-OUT · MINDER MOE

bottom of page